E-mail |

Informatii Utile


1. Pentru a putea incepe un program de antrenament trebuie sa va inregistrati.
Pentru aceasta va rugam sa accesati butonul "Inregistreaza-te" si sa completati Prenumele, Numele, adresa de email si parola la fel ca in imaginea de mai jos:

2. Dupa ce confirmati datele de la pasul 1. veti putea alege unul dintre cele doua pachete disponibile in pagina "Antrenamente":

3. Accesati antrenamentul dorit si completati datele pentru a putea continua. Vom folosi datele pentru a putea crea un program de antrenament cat mai relevant.
Cand ati terminat apasati butonul "Aboneaza-te":

4. In pagina urmatoare verificati cu atentie datele si cititi documentul Declaratie antrenament sportiv. Alegeti metoda de plata preferata si apasati butonul "Plaseaza comanda":

5. In acest moment comanda este finalizata si va fi verificata de noi in cel mai scurt timp posibil. Dupa aceasta vom incepe sa adaugam antrenamente la calendarul dv.
De fiecare data cand adaugam un antrenament veti primi o notificare la adresa de email pe care ati folosit-o atuci cand v-ati creat contul.

Emailul:

6. Puteti vizualiza antrenamentele pe site dupa ce va logati si accesati meniul "Workouts". Aici veti avea access la un calendar pentru a avea o privire de ansamblu asupra perioadei urmatoare. Antrenamentele completate sunt afisate cu culoarea verde, cele necompletate cu culoarea rosie si ziua de astazi este marcata distinctiv.

7. Pentru a vizualiza detaliile unui antrenament si a completa rezultatele acestuia trebuie sa selectati inregistrarea dorita din calendar. In ecranul de detalii ne puteti trimite mesaje legate de antrenament folosind casuta din partea de jos a paginii.

8. Dupa efectuarea antrenamentului puteti accesa butonul "Completeaza antrenament" dupa care completati datele legate de cum a decurs acesta. Cand terminati apsati butonut "Completeaza":

9. In acest moment antrenamentul va aparea completat in calendar (culoarea verde). Noi vom revizui antrenamentul si va vom trimite comentariile noastre pe care le vezi putea vedea in detaliile acestuia.10. In afara de mesageria de la nivel de antrenament ne puteti contacta si folosind Mesageria 'generala'. Aceasta este disponibila folsind butonul "Messages".

Pentru orice intrebari si sugestii va rugam sa ne scrieti pe adresa de email contact@teamrun.ro.


Va multumim!

© 2015 TeamRun. Toate drepturile rezervate.