E-mail |

Team Run

  Ce este Team Run?

  Totul pleacă de la o idee, un gând, o conexiune, un moment de revelație avut la un antrenament, atunci când inima sare din piept, plămânii ard, mușchii țipă, mintea spune stop, dar pentru o secunda, pentru o singură secundă totul pare limpede și poți vedea clar care este viitorul, iar viitorul înseamnă lucru în echipă, înseamnă Team Run.

  Team Run este acel gând pe care și Radu și Marius l-au avut probabil sădit în minte din totdeauna, dar care a început să prindă contur în ultimii 2 ani, de când pasiunea lor comună pentru alergare și cunoașterea secretelor acesteia a devenit motorul principal al unei prietenii frumoase. Alăturarea cu Mihai a venit natural, fiind exact catalizatorul necesare pentru ca un proiect de asemenea dimensiune să prindă contur.


  De ce Team Run?

  Atât Marius și Radu cât și Mihai sunt pasionați de alergare, dar de-a lungul carierei lor sportive care în cazul lui Marius și al lui Radu se întind pe o perioada de peste 15 ani, coroborat cu dorința de cunoaștere, de performanță, de autodepășire și înclinația nativă de a împărtăși toate informațiile acumulate au dus la aceasta asociere pentru performanță.

  Team Run își dorește să devină un etalon și un reper important pentru evoluția alergării din România. Ideea de „Team” – echipă a plecat de la dorința noastră de a transforma alergarea dintr-un sport individual, într-un sport de echipă, prin implicarea activă a antrenorilor în antrenamentele sportivilor. Implicarea activă se materializează printr-o relație atipică sportiv-antrenor, în care antrenorul devine prieten, confident și, foarte important, partener de antrenament.


  Vă așteptăm alături de noi, pe drumul spre performanță!

© 2015 TeamRun. Toate drepturile rezervate.